Nog maar een week te gaan voor we de Global Final van de BLAST Pro Series in Bahrein te zien gaan krijgen. Het belooft een spannend evenement te worden, want er is maar liefst 500.000 dollar te verdelen onder de teams. De vier teams die zich wisten te plaatsen zijn FaZe Clan, Team Liquid, Astralis en Ninjas in Pyjamas, op basis van de vorige events.

"Toldersma" over Global Finals BLAST Pro Series Bahrein

Ook caster “Toldersma” kijkt al vol verwachting uit naar de conclusie van de BLAST Pro Series. “Mijn hart gaat eigenlijk uit naar Astralis. Tijdens de BLAST Pro Series in Kopenhagen lieten ze het wel even afweten, maar daarna zijn ze helemaal teruggekomen. ECS hebben ze ook gewonnen van Liquid, dus waarom zouden ze datzelfde trucje niet opnieuw kunnen herhalen?

Robert-Jan “RJ” Kortooms treedt Thiadrik volledig bij in z’n keuze voor Astralis. “Persoonlijk kies ik voor Astralis, want ik moet natuurlijk ook een Europees team steunen. Ik denk dat ze van hun fouten hebben geleerd in Kopenhagen en dat ze momenteel opnieuw sterker staan als team.”

Mensen die de uitzending van de Global Finals live willen volgen kunnen terecht op de Twitch pagina van Gamelux van 12 tot 14 december.