De LEC Finals (League of Legends European Championship) vinden dit jaar plaats in Rotterdam. Het toernooi zal doorgaan in de Ahoy Rotterdam. Hoewel het event zelf pas in april plaatsvindt, start de ticketverkoop deze namiddag al vanaf 16 uur.

Daarnaast is dit een heel speciale editie. Het is de eerste final sinds de complete rebrand van de competitie naar de LEC. Ook het hele playoff systeem heeft een nieuwe look gekregen. Zo gaan er dit jaar slechts 3 teams naar de finals en zal de winnaar twee best-of-fives moeten winnen om de trofee de lucht in te kunnen hijsen.

Voor dagtickets voor de LEC Finals betaal je op zaterdag tussen de €15 en €30 afhankelijk van je zitplaats. Op zondag betaal je tussen de €20 en €35. Er is ook de mogelijkheid om een ticket voor het ganse weekend aan te kopen. Voor plaatsen op de gelijkvloers betaal je dan €55. Een plekje op de eerste verdieping kost je €40. Fans zullen maar zes tickets per transactie kunnen aankopen en er is een minimumleeftijd van 13 jaar vooropgesteld.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van LoLesports.