Frag-o-Matic 21.1 was de derde stop voor de RIV4L Lan Tour, waardoor we afgelopen weekend weer een hoop esports actie te zien kregen. Toevallig geen tijd gehad om te kijken of de eindwinnaars gemist? Geen probleem, want wij lijsten ze even voor je op.

CS:GO

In de CS:GO competitie zagen we enkele bekende namen terugkomen, waaronder Sector One en Vanguard Esports. Dat waren ook ineens de teams die zich tot in de upper bracket finals wisten te knokken, nadat ze beiden ongeslagen bleven in hun respectievelijke groepen. In die finals wist Sector One Vanguard te kloppen, waardoor zij het moesten uitvechten tegen Highrollers in de lower bracket. Vanguard wist met 2-1 te winnen en klom terug naar die Grand Final, maar daar was het Sector One dat te sterk bleek en met een 2-0 overwinning en de eerste plaats huiswaarts kon keren.

League of Legends

Ook in de League of Legends competitie vinden we enkele bekende namen terug zoals Vanguard, Brussels Guardians en Sector One, maar ook Aethra Esports, de fusie tussen Solwing Esports en ToxicFalcons trad aan. Met succes zo bleek, want ze haalden meteen de upper bracket finals, waar ze echter de duimen moesten leggen tegen een sterk Sector One en verloren met 0-2. Ze vochten zich tegen Brussels Guardians in de lower bracket naar de Grand Finals door met 2-0 te winnen, maar ook deze keer was Sector One te sterk. Ze wonnen met stevige 3-0 cijfers.

Hearthstone

Voor Hearthstone zagen we spelers als “AVZ075”, “CPTNKITTY”, “Chinoize”, “Babybear” en “Spekske” aantreden. Enkel “AVZ075” wist echter de halve finales te bereiken, waar hij na een felbevochten match verloor van “Develline” met 2-3. In de andere halve finale klopte “Insania” “Otsuna”. De finale zelf was relatief eenzijdig, met “Insania” die overtuigend won met 3-0 en de eerste plaats in de wacht wist te slepen.

Rocket League

In de Rocket League competitie was Echo Zulu een opvallende afwezige, maar met Game Fist, mCon Esports en Qbyte was er nog steeds voldoende spektakel te vinden. mCon Esports won in de kwartfinales en halve finale van de upper bracket tweemaal met 3-0 en kwamen in de upper bracket finals Game Fist tegen. Die match wonnen ze ook met 4-1. Game Fist moest herbronnen in de lower bracket, waar ze overtuigend Qbyte konden kloppen met 4-0 om zich naar de Grand Final te begeven. Daar was mCon Esports echter opnieuw te sterk en ze verloren met 1-4, waardoor mCon zich tot winnaar kon kronen.