Team Vitality wist afgelopen zondag de Europese Rocket League Championship voor Europa te winnen. In de finale klopten “Fairy Peak”, “Scrub Killa” en “Kaydop” FC Barcelona, dat het roster van Savage! overnam. Door de overwinning nemen ze meer dan 38.500 dollar mee naar huis. “Kaydop” werd daarboven ook nog uitgeroepen tot Championship MVP.

De aanloop naar de Grand Finals leverden ook spektakel op, toen Dignitas Team Solomid opzij wist te zetten en nog kans maakte op een plekje in de halve finale na een zwak seizoen. PSG Esports drukte hun hoop echter de kop in, om dan zelf geklopt te worden door Renault Vitality met 4-3 na een felbevochten strijd. FC Barcelona klopte in de andere halve finale Triple Trouble met 4-1.

Ook bij de individuele awards wist Renault Vitality twee van de vier awards in de wacht te slepen. Zo werd “Scrub Killa” uitgeroepen tot ‘Clutch Playmaker’ en won “Fairy Peak” de titel ‘Savior of the Season’ met 2,56 saves per wedstrijd. “Kuxir97” van The Bricks won de ‘Golden Striker’ award, terwijl “Alpha54” van FC Barcelona werd uitgeroepen tot MVP van het seizoen.