Martin “Rekkles” Larsson heeft tijdens zijn livestream gezegd dat Fnatic geen scrims speelt tegen G2 Esports. Hij zei dat naar aanleiding van een vraag van een van zijn kijkers. “Rekkles” zei dat hij geen idee heeft hoe Fnatic het zou doen tegen G2 Esports, omdat ze dit seizoen nooit tegen hen hebben gescrimmed.

De Zweed vroeg zich daarna luidop af of de reden hiervoor algemeen gekend was, maar besloot hem toch achterwege te laten. De kans is groot dat die reden Rasmus “Caps” Winther betreft. G2 Esports nam in het vorige offseason midlaner “Caps” over van Fnatic, wat de hele League of Legends community verraste. Oprichter van Fnatic Sam Mathews beschuldigde G2 Esports toen van ‘poaching’ of het wegstelen van de speler.

In hun eerste confrontatie dit seizoen won G2 Esports makkelijk van Fnatic. De afgelopen weken leefde Fnatic echter weer op en zien ze er steeds meer uit als het team dat de World Finals heeft gehaald. Het belooft alvast een indrukwekkende en onvoorspelbare pot League of Legends te worden komende vrijdag.

"Rekkles" legt uit dat Fnatic geen scrims speelt tegen G2 Esports

1 REACTIE