Louis “Mitsuhide” Bremers, die momenteel actief is voor Red Reserve, heeft zich tot kampioen gekroond in de RIV4L Lan Tour Hearthstone competitie op The Party. Hij was de beste speler uit een deelnemersveld van 45 spelers. “Mitsuhide” kwam het toernooi binnen als topfavoriet en maakte die rol dus ook waar.

De Nederlander verloor geen enkele wedstrijd en stond al snel tegenover “AVZ075” in de upper bracket final. Het was niet de eerste keer dat deze twee tegenover elkaar stonden, want recent namen ze het ook tegen elkaar op in de WCG Qualifiers en de Kayzr League Qualifiers. Het was “Mitsuhide” die de wedstrijd won met 3-1.

“AVZ075” kon niet terugvechten tot in de Grand Final, want in de lower bracket moest hij het onderspit delven tegen “Insania”. De Grand Final werd uiteindelijk erg spannend wanneer de spelers er 2-2 van maakten en er dus een beslissende vijfde wedstrijd nodig was in deze best of five. Die ging uiteindelijk naar “Mitsuhide”, die de RIV4L Lan Tour stop op The Party wint en met de hoofdprijs naar huis gaat.