MIBR wist eUnited te kloppen met 2-1 en trekt zo richting de Grand Final van de vierde week ECS Season 7. Daar nemen ze het donderdag op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Luminosity Gaming en Team Liquid.

De match tussen MIBR en eUnited ging van start op Mirage, waar de Brazilianen het in eerste instantie moeilijk hadden, ondanks de gewonnen pistol round. Uiteindelijk raakten ze toch op dreef en na een 1v2 clutch van “FalleN” wonnen de Brazilianen uiteindelijk de map met 16-6. Op Nuke zagen we een ander verhaal, waar eUnited al snel de bovenhand nam en hun voorsprong groeide tot 12-3. eUnited verdedigde zoals het hoort en trok de serie weer gelijk met een 16-5 overwinning.

De beslissing moest dus vallen op Inferno, waar MIBR duidelijk maakte dat ze meespeelden om te winnen. Ze schoten als bezeten uit de startblokken en na tien rondes stond de 9-1 voorsprong op het bord. eUnited liet het daar niet bij en begon het niveau omhoog te tillen, om de stand terug te brengen naar 14-14. Het mocht echter niet baten, want MIBR won de laatste twee rondes en wint zo Inferno met 16-14.