mCon Esports en Game Fist namen het in de arena van GameForce Masters in Mechelen tegen elkaar op. Beide teams waren al zeker van minstens een derde/vierde plaats, maar er moet nog gestreden worden voor de hoofdprijs natuurlijk, die in de Rocket League competitie maar liefst 3.300 euro bedroeg, voor een totaal van 6.000 euro aan prijzengeld.

Als neutrale kijker zal je best wel plezier beleefd hebben aan de wedstrijden tussen mCon Esports en Game Fist, want elke wedstrijd was erg nipt. Zo gingen we elke keer richting overtime. Zo was het in de eerste game Mike “Mikeboy” Verkuijlen die de ban brak voor mCon en hen hun eerste overwinning in de wacht liet slepen.

Ook in de tweede game stevenden we na een 1-1 gelijkspel dus af op overtime. Deze keer was het de beurt aan Thomas “ThO” Binkhorst om te schitteren want hij werkte een double touch fenomenaal mooi af. Game Fist moest dringen op zoek naar een overwinning in de derde wedstrijd, maar na weer een gelijkspel moest overtime over hun lot beslissen. Het mocht uiteindelijk niet zien, want na alweer een goal van “ThO” trok mCon aan het langste eind.

Dat wil dus zeggen dat mCon het morgen (zondag) gaat opnemen tegen de overwinnaar van de andere match tussen topfavoriet Echo Zulu, dat recent RLRS haalde, en winnaar van de MNM x Sporza cup Sector One.