In de Grand Final van de Rocket League competitie op GameForce Masters was het mCon Esports dat zich tot winnaar wist te kronen na een demonstratie tegen Sector One. Het werd uiteindelijk een heel eenzijdige finale, waar mCon Esports met een 4-0 sweep bewees waarom zij de top van de Benelux zijn.

Die prestatie hebben ze vooral te danken aan goed samenspel. Het was duidelijk dat Mike “Mikeboy” Verkuijlen en Thomas “ThO” Binkhorst goed op elkaar ingespeeld zijn. Hun passing en offensieve rotaties lagen aan de grond van hun uiteindelijke overwinning tegen Sector One. Gisteren wisten ze zo ook al Game Fist naar huis te sturen, dat zich in de spring edition van de MNM x Sporza cup wist te kwalificeren.

Hun tegenstander Sector One kwam nochtans met momentum de finale beginnen. Eerder die dag speelden ze topfavoriet Echo Zulu naar huis met 3-1. Sector One wist zich te plaatsen voor GameForce Masters via de MNM x Sporza cup summer edition, waar ze Forsaken klopten in de finale.

“flwls” van mCon Esports werd uiteindelijk verkozen tot MVP van de wedstrijd. Hij neemt zo een gloednieuwe telefoon mee naar huis.