Liquid is de grote winnaar van IEM Chicago na een stevige 3-0 overwinning tegen de Finnen van ENCE. De Noord-Amerikanen zetten zo hun dominante reeks verder. Vooral in de eerste twee maps kon ENCE niets inbrengen tegen de Noord-Amerikaanse stoomtrein (2-16 op Overpass en 3-16 op Nuke). Inferno werd iets spannender, maar ook daar trok Liquid aan het langste eind met 14-16.

Vooral Jonathan “EliGE” Jablonowski was een belangrijk onderdeel van de dominantie bij TL. Hij stond bovenaan het scorebord op zowel Nuke als Inferno had doorheen het toernooi een rating van 1.41, wat een persoonlijk record is voor hem. Daarom kaapt de Amerikaan de MVP award van het event weg, wat voor hem z’n derde MVP award is.

De Noord-Amerikanen trekken na hun overwinning naar huis met de hoofdprijs van 125.000 dollar, terwijl ENCE met 50.000 dollar naar huis trekt. MIBR en Vitality eindigen respectievelijk op de derde en vierde plaats. Renegades kende weer een zwak toernooi na hun mindere prestatie op BLAST Pro Series Los Angeles en eindige ook op IEM Chicago helemaal onderaan.