Sommigen herkennen de naam Immortals misschien nog. Twee jaar geleden vielen ze uit de NA LCS, wat velen schokte aangezien ze één van de beste nieuwe teams waren. Toch is er een kans dat we het team opnieuw in de NA LCS zullen zien. Immortals zou namelijk werken aan een comeback.

Dat werd toch verteld in een rapport aan ESPN. Immortals zou namelijk 30 miljoen dollar aan funding hebben verzameld en ondergaan enkele fundamentele veranderingen. Zou zou Noah Whinston, één van de oprichters, geen manager meer zijn. Daarnaast wordt er ook veranderd van naam: Immortals Gaming Club. Dat merk zou Immortals zelf bezitten, Los Angeles Valiant en de MIBR merken.

Een andere opportuniteit die Immortals klaarblijkelijk wil grijpen is het aankopen van Infinite Esports & Entertainment. Dat zou betekenen dat OpTic Gaming in hun handen zou vallen, en dus ook hun plek in de NA LCS. CEO van Immortals, Ari Segal, heeft zelf nog geen statement gegeven over het bod. De terugkeer van Immortals naar de NA LCS lijkt dus nog redelijk onzeker.