Gisterenavond zijn de groepen van de European Masters bekendgemaakt. De inzending van de Benelux, het Belgische Defusekids, weet dan ook onmiddellijk wat hen te wachten staat in die European Masters. Hun groep is namelijk zeer stevig met teams als het Spaanse MAD Lions E.C., eNsure en Team-LDLC.

MAD Lions E.C. staat er namelijk om bekend om professionele spelers af te leveren die via het team hun weg naar de LEC vinden. Denk maar aan “Selfmade”, “Crownshot”, “Werlyb” en “Nemesis”, om er maar enkele op te noemen. Zij zijn dus al een geduchte tegenstander, maar ook de andere twee teams mogen zeker niet onderschat worden. Team-LDLC uit Frankrijk en eNsure uit Litouwen kunnen namelijk ook zeer pittig uit de hoek komen.

Natuurlijk zijn ook de andere groepen bekendgemaakt. In groep C zien we bijvoorbeeld Fnatic Rising, Misfits Premier en Rogue EC gezellig samenzitten, terwijl groep D bestaat uit namen zoals SK Gaming Prime en Splyce Vipers. Eén ding is alvast zeker: Defusekids zal stevig uit de hoek moeten komen om het ver te schoppen tijdens deze European Masters.