ESL organiseert via zijn Community Cups een toernooi rond de populaire Battle Royale game Apex Legends. De game is al sinds zijn release enorm populair en voert vaak de meest bekeken games op Twitch aan. Met het toernooi wil ESL spelers de mogelijkheid geven om Apex Legends te spelen in een competitieve setting.

Het toernooi zal werken met dezelfde regels die in verschillende andere Battle Royale games ook worden gehanteerd. Zo zal je punten krijgen op basis van je behaalde aantal kills en je uiteindelijke placement. Het is wel de bedoeling dat spelers de resultaten doorsturen via screenshots of video’s. Teams bestaan uiteraard uit drie spelers, maar je mag één bankzitter aanduiden die kan invallen bij eventuele problemen.

Het toernooi gaat van start op 7 maart. Inschrijven kan via de website van ESL. Mensen die op zoek zijn naar Apex Legends spelers om samen mee van de game te genieten, kunnen ook altijd een kijkje nemen op ons forum. Daar is een volledige thread gemaakt gericht op het vinden van teamgenoten.