Epsilon Esports heeft zich tot de winnaar van GameForce Masters gekroond na een overwinning tegen Game Fist in de finales van het toernooi. Zo gaan ze naar huis met de hoofdprijs, maar liefst 6500 euro aan prijzengeld. MVP “Brook” nam daarboven ook nog eens een gloednieuwe telefoon mee naar huis voor zijn prestatie.

In de map picks koos Game Fist eerst voor Mirage, terwijl Epsilon Esports de voorkeur gaf aan Inferno. De eventuele decider werd dan Dust2. Uiteindelijk was die dus niet nodig want in de best-of-three maakte Epsilon, wiens nieuwe line-up oorspronkelijk aan het toernooi deelnam onder de naam Dizlown Esports, het al af na twee wedstrijden.

Op de eerste map, Mirage, was het echter Game Fist dat de eerste drie rondes won voor Epsilon een antwoord kon bieden. Van daar uit ging het eigenlijk grotendeels gelijk op en na vijftien rondes stond het 8-7 in het voordeel van Epsilon. Na nog enkele gelijk opgaande rondes kon Epsilon dan toch de bovenhand nemen, mede dankzij Brooklyn “Brook” Valcke, en wonnen ze met 16-11.

Op Inferno zagen we een gelijkaardig begin, met Game Fist die sterk begon en Epsilon die terug in de wedstrijd kwam. Toch was Game Fist deze keer minder sterk dan op Mirage, waardoor Epsilon de 0-4 achterstand kon ombuigen naar een 10-5 voorsprong. Meer van hetzelfde ook in de tweede helft, met Epsilon dat onder leiding van Steven “Stev0se” Rombaut met 16-5 won en de trofee mee naar huis nam.