Gamelux lanceert dit weekend (zaterdag 20 juli) zijn nieuwe show ‘Blast from the (esports) past’, waar lokale ex-esporters het tegen elkaar opnemen om zo te ontdekken of ze hun kunstjes al zijn verleerd of net op zoek moeten gaan naar een nieuw team. Ondertussen zijn de eerste namen bekendgeraakt.

De eerste topper uit het verleden heeft al ingetekend en zal dus het beste van zichzelf moeten geven op zaterdag 20 juli. Davy Sysmans heeft het hoogst haalbare bereikt binnen zijn game, Call of Duty 2, want hij is er met zijn team in geslaagd om wereldkampioen te worden in Dallas. Dat is niet iets dat vele spelers binnen de Benelux esports-wereld kunnen claimen.

Davy Sysmans

Blast from the (esports) Past

Ondertussen kunnen we nog drie extra namen bekendmaken, want ook Freekje (een topper binnen de CS: Source wereld en momenteel manager bij Sector One), Cozje (die nu nog hoge toppen scheert binnen de Batallion1944 community) en Duncan (gekend als het grootste Belgische talent in de CS 1.6 community) vervoegen ook de strijd komende zaterdag.

Jasko Berbic

Jannick De Thaeye

Vincent Vanloo

Dries van Houdt


 

Stevy Verheyen

Michiel Singh

Jan Craeynest

 

Jules Wydoodt

Benny Verheyen


Meer informatie over de andere spelers volgt tussen nu en zaterdag, dus hou onze site en sociale media (TwitterFacebook) in de gaten en ontdek wie er nog mee komt doen.

Meer weten?

Bezoek hier de site van Blast from the (esports) Past

 

Bekijk het hier live (op zaterdag 20 juli vanaf 14u)