Echo Zulu wist zich afgelopen weekend op de beursvloer van FACTS tot winnaar van de Kayzr Rocket League competitie te kronen. Het wist mCon Esports opzij te zetten met een 4-3 eindscore en gaat zo naar huis met de hoofdprijs van 1200 euro.

mCon Esports werd oorspronkelijk wel getipt als topfavoriet. Ze eindigde eerste na de groepsfase en misten maar op een haar na een plek in de RLRS na zenuwslopende qualifiers. Echo Zulu kwam de afgelopen weken meer inconsistent voor de dag en eindigde op een derde plaats in de groepfase.

De wedstrijd verliep oorspronkelijk volledig volgens het plan van mCon. Ze gaven Echo Zulu amper de ruimte om hun passing plays uit te voeren en stonden al snel 2 wedstrijden voor. De jongens van Echo Zulu gaven echter niet op en vochten zich compleet terug in de series (3-3), waardoor een game 7 de definitieve uitslag moest vastleggen.

In die laatste wedstrijd voelde Echo Zulu zich volledig in z’n sas en wisten ze maar liefst drie keer de achterkant van het net te vinden. mCon Esports kon hen niets meer in de weg leggen. Zo kronen ze zich tot de winnaar van het vierde seizoen van de Kayzr Rocket League. mCon Esports wist dus niet voor de vierde keer op rij de hoofdvogel af te schieten.