Het deense Astralis pakt z’n vierde Major nadat ze AVANGAR vakkundig wisten opzij te zetten in de finale van de StarLadder Major. Ze wonnen met 2-0 na overwinningen op Inferno en Dust2. Daarmee maken ze een einde aan een lange periode zonder titel, die begon sinds hun laatste overwinning op BLAST Pro Series Sao Paulo.

Na de wedstrijd lieten de spelers van Astralis weten dat ze Team Liquid in hun vizier hebben. “We willen blijven winnen en we doen er alles aan om aan de top te blijven.” Zei Lukas “gla1ve” Rossander. “We proberen opnieuw omhoog te klimmen en we gaan vol voor die eerste plaats. Dat zal niet eens zo lang duren.” Astralis neemt dankzij de overwinning 500.000 dollar aan prijzengeld mee naar huis.

Astralis neemt dankzij de overwinning 500.000 dollar aan prijzengeld mee naar huis. Nicolai “device” Reedtz werd daarnaast ook nog verkozen tot MVP van het evenement.

AVANGAR wist dat Astralis niet de makkelijkste tegenstander zou zijn, maar toch gingen zij met goede hoop de finale in. Ook zij kenden een sterk toernooi en mogen tevreden terugblikken. Voor AVANGAR staat nu de play-in match tegen ForZe voor BLAST Pro Series op het programma, waar ze alvast in goede vorm zullen aantreden.