4Entertainment heeft de MNM x Sporza Esports Cup aangekondigd. Tijdens de Cup zullen nationale deelnemers het tegen elkaar kunnen opnemen in zowel Rocket League als FIFA 19. Radiostation MNM en Sporza zijn de belangrijkste partners voor het evenement, al zijn ook Audi en KBC al genoemd als sponsors.

De Cup begint op 1 mei, met een serie van online qualifiers. Voor FIFA wordt er een één op één format gehanteerd, terwijl Rocket League drie tegen drie gespeeld zal worden. De top vier van die competities wordt dan uitgenodigd op de studio van Sporza, waar ze het tegen elkaar zullen opnemen tijdens een live evenement.

Natuurlijk vallen er ook een hele hoop prijzen te rapen: de winnaar van FIFA gaat lopen met een limited edition PlayStation 4 Pro en tickets voor de Gameforce Masters. Voor Rocket League hangt er nog een grotere prijs aan vast. Het winnende team mag het dan namelijk opnemen tegen de besten van de Benelux op de Gameforce Masters, waar ze zullen strijden voor een deel van de prijzenpot van 30.000 euro.