In de Grand Final van de CS:GO Competitie van RIV4L Lan Tour nam Sector One het op tegen mCon Esports in wat uitdraaide op een absolute thriller van een wedstrijd. Het werd uiteindelijk Sector One die €2250 mee naar huis neemt als winnaar van de eerste stop.

Sector One had het natuurlijk iets makkelijker deze Grand Final en kregen een 1-0 voorsprong in de best of 3. Dit uiteraard omdat ze de upper bracket finals hadden gewonnen. Ze dropten tijdens hun hele parcours ook maar 2 maps, tegen Vanguard eSports en Speed Seats respectievelijk. Een indrukwekkende statistiek.

mCon Esports daarentegen kende een iets moeilijker verloop van de competitie. Zij werden door Game Fist in de round of 8 al naar de losers bracket gestuurd. Daar vonden ze echter hun tweede adem. In een overbodige wedstrijd stuurden ze Netleaf wandelen met een 16-1, waarna we een thriller kregen tegen AVENUE-Esports die gewonnen werd met 19-17 in overtime. mCon zou uiteindelijk Spawn esports en Vanguard eSports naar huis sturen om in de Grand Final met Sector One te eindigen.

Nagelbijten

Sector One had uiteindelijk voldoende aan één map, die Mirage werd. Daar nam mCon Esports al snel een 8-1 voorsprong, maar S1 bracht de bordjes met een indrukwekkende remonte terug op evenwicht. Daardoor was er ook nood aan overtime en uiteindelijk double overtime. Na een hoop nagelbijten was het Sector One die als winnaar uit de bus kwam en die zo ook de eerste plek in de wacht sleepte.

hierbij

1 REACTIE