Ook de Hearthstone competitie van de RIV4L Lan Tour is afgelopen en het is de Nederlander Thomas “Benene” Pol die de hoofdprijs mee naar huis neemt. De speler van New Dynasty versloeg in de laatste wedstrijd “Joske609”, de speler van Sector One.

Het Hearthstone deelnemersveld zat vol met bekende en getalenteerde spelers. Hier die eerste plaats veroveren was dus absoluut geen sinecure. Zeker niet met spelers als “Spekske” (Corax Gaming) en “Chinoize” van Sector One, die in het verleden al goede resultaten neerzette op diverse events.

“Benene” moest echter al snel de upper bracket verlaten na een verlies tegen “AngryKid” in de round of 32. Hij speelde echter fantastisch in die loser bracket, waardoor hij zich helemaal opnieuw opwerkte tot in de grand final. Hij versloeg onderweg gekende spelers zoals “Angrykid” (die hem oorspronkelijk had verslagen) en ”S1 badajimpom”.

In de grand final kwam het dus tot een treffen met “S1 joske609”, die in de upper bracket final “Patryn” wist te verslaan, een teamgenoot van “Benene” bij New Dynasty. Na een relatief korte wedstrijd wist “Benene” aan het langste eind te trekken. Hij wint dus de Hearthstone competitie van de RIV4L Lan Tour op Frag-o-Matic. Hij gaat naar huis met een eerste prijs van €500.