Morgen vinden de halve finales en de finale van de Kayzr Rocket League plaats op FACTS. Na 5 weken vol met de meest spectaculaire goals, clevere assists en ondenkbare saves is het tijd om te beslissen wie het beste Rocket League team in België is.

Game Fist vs Echo Zulu

10:30
Voorbeeld

Details

Datum Tijd League Seizoen
6 april 2019 10:30 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Game Fist

Positie Kills Deaths Assists
 000

Team Echo Zulu RL

Positie Kills Deaths Assists
 000

Met Game Fist tegen Echo Zulu krijgen we een strijd tussen de nummer 2 en de nummer 3 in de uiteindelijke ranking. Deze wedstrijd belooft ongetwijfeld de meest interessante van de twee halve finales te worden. Game Fist maakte een nogal wankele indruk in de eerste twee weken van de Kayzr league, maar herpakte zich en eindigde sterk, waardoor ze de tweede plek mochten innemen.

Het tegenovergestelde is waar voor Echo Zulu. Zij begonnen extreem sterk aan de competitie en wierpen zich op als grote kanshebbers voor de eindwinst. Hun eindstand op DreamHack Leipzig was ook erg hoopgevend. Die lijn konden ze echter niet doortrekken en ze hebben enkele inconsistente resultaten neergelegd. Toch zou dit het ideale moment zijn om zich te herpakken. Desondanks een heel lastige keuze en lastig te voorspellen.

Onze pick: Echo Zulu

mCon Esports vs BRASH esports

13:00
Voorbeeld

Details

Datum Tijd League Seizoen
6 april 2019 13:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Mcon Esports RL

Positie Kills Deaths Assists
 000

BRASH esports

Positie Kills Deaths Assists
 000

De eerste wedstrijd die we te zien krijgen is die tussen topfavoriet mCon esports en BRASH esports. Lichte verandering hier, aangezien het Team Legacy was dat de 4e plaats wist te veroveren. Zij moesten echter verstek geven voor de laatste speeldag en moesten hun plaats dus afstaan aan de nummer 5 in de ranking, BRASH Esports.

Of dat veel impact gaat hebben op het resultaat is nog maar de vraag. mCon Esports is de afgelopen weken naar z’n beste vorm toegegroeid en miste op een haar na een kwalificatie voor de RLRS. BRASH esports bewees in het verleden wel capabel genoeg om mCon te kloppen, zeker als we kijken naar het resultaat op FoM 21.0 tijdens de RIV4L Lan Tour. Dit keer zijn beide teams echter goed uitgeslapen en topfit, waardoor we deze wedstrijd richting mCon zien gaan.

Onze pick: mCon esports