Vanavond om 19 uur gaat het vierde seizoen van de Kayzr League van start, dus dat wil zeggen dat we weer een hele hoop competitieve Rocket League wedstrijden hebben om naar uit te kijken. Dit seizoen zijn er enkele nieuwe teams bijgekomen, dus nemen we een kijkje naar de wedstrijden die vanavond worden gespeeld en geven we een kort overzicht van wat je kan verwachten.

Gekke Mannen vs Echo Zulu

1 - 3
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
18 februari 2019 19:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Gekke Mannen1Loss
Team Echo Zulu RL3Win

De eerste wedstrijd van vandaag zal worden gespeeld tussen Echo Zulu en Gekke Mannen. Echo Zulu behoeft al bijna geen introductie meer. Na hun indrukwekkende resultaten op Dreamhack Leipzig, waar ze onder andere Evil Geniuses en Triple Trouble opzij zette om uiteindelijk te stranden in de top 8, zijn ze topfavoriet om dit seizoen van de Kayzr League te winnen.

Gekke Mannen is een team dat bestaat uit een mix van spelers die sommigen misschien bekend in de oren zullen klinken. Zo maken Patrick “Niseron” Gostkowski (die eerder voor Game Fist speelde) en Ben “Snizzle” Snaas (die voor WithMyBoyzs speelde) deel uit van het team. Zij slaagden er vorig seizoen beiden niet in om de top 3 van de Kayzr League te bereiken en hopen dat dit jaar wel te doen met Bobby “Mojo Bobo” Bosch.

Onze pick: Echo Zulu

Team Legacy vs BRASH esports

3 - 1
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
18 februari 2019 20:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Team Legacy3Win
BRASH esports1Loss

Om 20 uur hebben we de wedstrijd tussen Team Legacy en Brash esports. Bij Team Legacy vinden we onder andere Bram “Bramdeswaggerd” Cieters (bekend van Game Fist) terug. Elian “Elyy” Mesele heeft dan weer een verleden bij Echo Zulu, net zoals hun manager “rtfl0w”. Hij bereikte vorig seizoen een tweede plaats in de Kayzr League met Echo Zulu.

BRASH esports is een relatief nieuwe organisatie, opgericht in 2018. Alle spelers van BRASH esports hebben een verleden bij mCon esports. De wedstrijd tussen Team Legacy en BRASH esports is mogelijk de meest interessante (en moeilijkst in te schatten) van vandaag.

Onze pick: Team Legacy

mCon esports vs Game Fist

3 - 1
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
18 februari 2019 21:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Mcon Esports RL3Win
Game Fist1Loss

Om de speeldag af te sluiten hebben we om 21 uur de wedstrijd tussen mCon esports en Game Fist. Het was mCon esports die vorig seizoen de Kayzr League op hun naam schreven, dus zij zijn samen met Echo Zulu ongetwijfeld de favorieten. Hun roster bleef trouwens ook onveranderd, wat hun claim op die eerste plaats enkel sterker maakt.

Game Fist pikte het roster van WithMyBoyzs op om deel te nemen aan dit seizoen van de Kayzr League. Mogelijk een goede zet want met spelers als Ludovic “FaykoW” Soyez en Benjamin “Eversax” Wagner hebben ze een serieuze portie ervaring binnen hun rangen, die mCon esports zeker een goede partij zal voorschotelen.

Onze pick: mCon esports