We zagen opnieuw enkele interessante potten Rocket League op deze speeldag. Veel van de wedstrijden hadden een extra competitief element omdat ze mee bepalen wie de Kayzr League finals zouden halen. Zo moest Game Fist winnen en ook BRASH Esports wou absoluut met die win naar huis. Bovenaan het klassement namen mCon esports en Echo Zulu het tegen elkaar op.

Game Fist vs Team Legacy

3 - 2
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
11 maart 2019 19:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Game Fist3Win
Team Legacy2Loss

De wedstrijd tussen Game Fist en Team Legacy werd uiteindelijk een stuk spannender dan we eerst dachten. Game Fist won de eerste match, maar Team Legacy trok al snel gelijk. Een patroon dat we terug zagen komen tot in de laatste wedstrijd. Daar bewees Game Fist echter over het betere roster te beschikken en verzekerden ze zichzelf van een plek in de Kayzr League finals.

mCon esports vs Echo Zulu

1 - 3
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
11 maart 2019 19:45 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Mcon Esports RL1Loss
Team Echo Zulu RL3Win

Iedereen keek enorm uit naar deze wedstrijd en ze stelde niet teleur. mCon esports klopte als eerste op de deur en won op dominante wijze de eerste wedstrijd. Ze gaven een frisse indruk en lieten niet genoeg ruimte voor Echo Zulu om hun spel te spelen. Iets dat ze jammer genoeg niet konden volhouden in de daaropvolgende wedstrijden. Echo Zulu vond zijn kalmte terug en wist mCon esports opzij te zetten. Zo krijgt mCon zijn eerste verlies in de Kayzr League te verwerken.

BRASH esports vs Gekke Mannen

3 - 1
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
11 maart 2019 20:30 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
BRASH esports3Win
Gekke Mannen1Loss

We mochten het dan wel niet verwacht hebben, maar Gekke Mannen spartelde zwaar tegen. Ze leggen BRASH Esports het vuur aan de schenen in een interessante series. Het interessante deel is dat Gekke Mannen niet eens hun beste spel bracht, maar dat BRASH Esports het bij momenten een beetje liet afweten. Ze werden pas wakker in de laatste game en wonnen stevig. Dit BRASH Esports voelt bij momenten erg inconsistent aan, iets waar ze aan moeten werken als ze consistent de beste teams voor de kiezen willen krijgen en verslaan.

Voorbeschouwing:

Ondertussen zitten we al aan de vierde speeldag voor Rocket League in de Kayzr League. We hebben ondertussen een vrij goed beeld van het deelnemersveld en de kanshebbers voor de eindtitel onderscheiden zich des te meer. Tijd dus om een kijkje te nemen naar de matchups van de voorlaatste speeldag in de groepsfase.

Game Fist vs Team Legacy

Met Game Fist tegen Team Legacy krijgen we een krachtmeting tussen een team in vorm en een team in een neerwaartse spiraal. Game Fist vond de afgelopen weken zijn adem terug en toont dat ook in hun spel. Ze spelen zelfverzekerder en hun plays zijn sneller en efficiënter. Team Legacy kon daarentegen geen vuist meer maken. Ze wonnen hun eerste wedstrijd tegen BRASH Esports, maar ging met 3-0 kopje onder bij Echo Zulu en verloor met 3-1 van mCon esports. Het is alles of niks voor het team vanavond, maar team in vorm Game Fist nu kloppen is geen sinecure.

Onze pick: Game Fist

mCon esports vs Echo Zulu

We gaan er geen doekjes om winden. Echo Zulu tegen mCon esports is de topaffiche van deze speeldag. Echo Zulu heeft het één en ander goed te maken nadat ze reverse sweeped werden door BRASH esports en hun eerste nederlaag toegedeeld kregen. mCon esports kende dan weer een zware periode waarin het roster de organisatie verliet. Ze spelen echter de Kayzr League nog uit onder de mCon esports naam. Het is een wedstrijd die zal beslist worden op wie het meest gefocust is. Wij zien Echo Zulu alvast hongerig naar deze wedstrijd komen en een goede kans hebben om het ongeslagen mCon esports een (onverwachte) klap te geven.

Onze pick: Echo Zulu

BRASH esports vs Gekke Mannen

BRASH esports speelt momenteel op hoog niveau. Ze versloegen Echo Zulu met een reverse sweep en wonnen de eerste stop van de RIV4L Lan Tour op Frag-o-Matic 21.0. Afgelopen weekend wonnen ze ook al hun wedstrijden in de RLRS qualifiers. Gekke Mannen daarentegen krijgt z’n mindset maar niet juist. Ze konden nog geen punten pakken in de poulefases en kwamen altijd net tekort tegen hun tegenstanders. Wij zien dat tegen een gemotiveerd BRASH esports alleszins niet veranderen.

Onze pick: BRASH esports