Vanavond om 19 uur vat de tweede speeldag van het vierde seizoen van de Kayzr Rocket League aan. Op de eerste speeldag zagen we Echo Zulu, Team Legacy en mCon esports hun wedstrijden winnen. Exact daarom stonden er ook deze week enkele interessante matchups op het programma.

BRASH esports vs Game Fist

2 - 3
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
25 februari 2019 19:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Video

https://www.twitch.tv/kayzr/clip/SpineyOilyLardPanicBasket

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
BRASH esports2Loss
Game Fist3Win

BRASH esports en Game Fist hadden beiden wat goed te maken na hun verlies de vorige speeldag. Dat mocht ook duidelijk zijn aan de interessante en flitsende pot Rocket League die we kregen voorgeschoteld. Alle wedstrijden waren nipt en plots stond daar een 2-2 op het bord en zagen we een beslissende game 5. In die laatste game nam BRASH de leiding, maar “FaykoW” kwam als een duiveltje uit een doosje om de 1-1 binnen te tikken. Uiteindelijk maakte “Bilbo” er 1-2 van en Game Fist ging met de overwinning aan de haal. Zonder twijfel de meest spannende game van deze speeldag.

mCon esports vs Gekke Mannen

3 - 1
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
25 februari 2019 20:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Mcon Esports RL3Win
Gekke Mannen1Loss

De meesten (waaronder wijzelf) waren het erover eens dat mCon esports geen kind zou mogen hebben aan Gekke Mannen. Dat was ook exact wat er gebeurde. mCon esports zette in een dominante performance Gekke Mannen compleet opzij en tikte hen horendol. Ze wonnen de eerste game met 4-1. Waar mCon speelde als een geoliede machine, was het bij Gekke Mannen vaak nogal roestig. Toch slagen Gekke Mannen erin om een game naar zich te trekken. Een belangrijke vermelding van “MikeBoy” is hier op z’n plaats, want het was hij die vaak het verschil wist te maken. mCon esports won uiteindelijk met 3-1

Team Echo Zulu vs Team Legacy

3 - 0
Fulltime

Details

Datum Tijd League Seizoen
25 februari 2019 21:00 Kayzr League Seizoen 4: Rocket League 2019

Resultaten

TeamTotal ScoreUitslag
Team Echo Zulu RL3Win
Team Legacy0Loss

Echo Zulu won de eerste twee wedstrijden tegen Team Legacy relatief makkelijk en het leek alsof Team Legacy volledig was uitgeteld. Toch kregen we een hevig strijd in game 3 met een lange overtime met twee teams die er vol voor gingen.  Het was niet het Echo Zulu dat we gewend waren, met veel slordigheden in hun spel.  Daarnaast had ook “Tahz” niet z’n beste doen. Uiteindelijk wist Mittaen te scoren en de 3-0 sweep op het bord te zetten.  Er zit, eerlijk gezegd, leven in dit Team Legacy, maar ze tonen het niet altijd. Echo Zulu was de verdiende winnaar.

De tussenstand na speeldag 2

Voorbeschouwing

BRASH esports vs Game Fist

Met BRASH esports en Game Fist hebben we een wedstrijd tussen twee teams die vorige week hun matches niet wonnen. Desondanks die vorige wedstrijden zagen we Game Fist toch een uitstekende partij spelen in de Kayzr Rocket League. Ze brachten de serie bijna terug tot op 2-2 en brachten mCon esports ei zo na in de problemen. Als Game Fist vroeg uit de startblokken kan schieten en hun aggressieve stijl van vorige week kan doorzetten, zouden ze kunnen winnen van BRASH esports. “FaykoW” is een speler die de wedstrijd in hun voordeel zou kunnen beslissen.

Onze pick: Game Fist

mCon esports vs Gekke Mannen

Gekke Mannen kregen met Echo Zulu de mogelijke titelkandidaten over de vloer. Echo Zulu zit momenteel in bloedvorm, maar Gekke Mannen wisten toch een wedstrijd te winnen. Aan de andere kant vinden we mCon esports terug. Zij gaven Echo Zulu afgelopen donderdag nog partij in een onafhankelijk toernooi en verloren met 3-1. Toch maakte mCon esports indruk. Op papier gaat de overwinning naar hen, maar Gekke Mannen zouden wel eens voor een upset kunnen zorgen als hun tegenstanders niet gemotiveerd genoeg voor de dag komen.

Onze pick: mCon esports

Team Echo Zulu vs Team Legacy

De strijd tussen Echo Zulu en Team Legacy is ongetwijfeld het paradepaardje van deze speeldag. Beide teams zitten momenteel in bloedvorm en wonnen hun vorige wedstrijden. Team Legacy maakte indruk tegen BRASH esports en toont dat ze niet moeten onderdoen voor Echo Zulu. Het is echter moeilijk te geloven dat Echo Zulu een steek zou laten vallen in de Kayzr Rocket League na hun recente resultaten. Zeker met een “Tahz” die momenteel op de piek van zijn kunnen speelt.

Onze pick: Echo Zulu