Vandaag worden de eerste wedstrijden van de Champions Stage gespeeld in IEM Katowice. Fans krijgen enkele interessante matchups te zien. Zo neemt NaVi het op tegen FaZe en speelt Team Liquid tegen ENCE.

NAVI.GG.BET VS. FaZe Clan

Als het aankomt op wat we tijdens het event al hebben gezien, zou NaVi de betere side moeten zijn. Met “S1mple” hebben ze een speler in hun rangen die een match kan beslissen en vrijwel altijd op de piek van zijn kunnen speelt.

FaZe kwam vaak nogal inconsistent voor de dag, wat ook duidelijk was aan hun behaalde resultaten. Bij FaZe kijken we voornamelijk in de richting van sterspeler “NiKo” om het team naar de overwinning te leiden. Ook “AdreN”, die FaZe begin januari naar het team haalde, krijgt een mogelijkheid om te schitteren.

Onze pick: NaVi

Team Liquid vs. ENCE Esports

Team Liquid zag er in zijn vorige matchen voortreffelijk uit en kwam dit event uitstekend voor de dag. Ze wonnen tot op heden al hun wedstrijden en worden, naast Astralis, een grote kanshebber voor de eindwinst genoemd. Het is uitkijken naar de performance van “Stewie2K”, die recent overkwam van Cloud9.

ENCE Esports krijgt met Team Liquid een taaie klant over de vloer. Net als FaZe kwamen zij tijdens het event nogal inconsistent voor de dag en haalden ze ook maar nipt de Champions Stage. Bij ENCE is het vooral uitkijken naar “Sergej”, die als jong talent de mogelijkheid zal krijgen om te schitteren.

Onze pick: Team Liquid